≡ Menu

Hoteli na Cresu

Hoteli na otoku Cresu niso zastopani v veliki večini, prav tako ne gre za masovne hotele, temveč je v ponudbi večina manjših družinskih hotelov, kateri pa poleg že tradicionalne prijaznosti nudijo tudi lep ambient, sproščenost in domačnost. Zraven uporabe iskalnika si lahko spodaj preberete kratek opis hotelov na Cresu in jih tudi rezervirate, če vam odgovarja cena in so v željenih terminih prosti.

Vpišite željeni kraj na Cresu (ali samo Cres), datume in pritisnite IŠČI!
Booking.com

Hoteli Cres

Predstavljamo vam tri popularne hotele, na katere prisega večina domačih in tujih gostov, dodatno ponudbo pa lahko najdete s pomočjo iskalnika.

Hotel Kimen Cres

Hotel Kimen *** se nahaja v zahodnem delu mesta Cres, sestavljen pa je iz glavne hotelske stavbe in istoimenske vile, skupaj pa nudita 121 dvoposteljnih sob. Sobe so prostorne, moderne, hkrati pa zelo zeleno naravnane, kakršna je tudi sicer politika hotela. Hotel, ki je lociran ob plaži nudi med drugim tudi savno in masaže, na prostem pa igrišče za tenis in poligon za mini golf. Nudijo najem koles ter organizacijo izletov z čolnom ali ladjo. Ob večerih se lahko na zunanji terasi zavrtite ob plesni glasbi ali nasmejite zabavnim programom, v restavraciji pa nudijo vse vrste domače in tuje kulinarike.

  Več info o hotelu

Hotel Zlatni lav ***

Hotel Zlatni lav *** se nahaja na odlični lokaciji v kraju Martinščica s pogledom na morje. Nudi 29 prostornih in lepo opremljenih dvoposteljnih sob, vsaka pa ima svoj balkon ter dostop do brezžičnega interneta. Sam kraj Martinščica je obdan z bogatim mediteranskim zelenjem, kar mu daje ne samo čudovit videz, temveč tudi blagodejno vpliva na počutje in zdravje obiskovalcev. K temu pa dodatno pripomore še kristalno čisto morje in čudovito urejene prodnate plaže, katere so od hotela oddaljene približno 500m. V restavraciji nudijo a-la-carte meni, lahko pa se tudi dogovorite za najem koles, izlete z čolnom ali pohodniške izlete.

  Več info o hotelu

Hotel Penzion Tramontana ***

Penzion Tramontana se nahaja v manjšem kraju Beli na severovzhodnem delu Cresa. Nudi 12 sob, izbirate pa lahko med dve-, tri- ali štiri posteljnimi namestitvami. Sobe so komfortno opremljene in nudijo kabelsko televizijo. V hotelski restavraciji vam postrežejo tradicionalne jedi, tudi na način« »izpod peke«, po želji pa tudi dietno hrano. Hotel se ponaša z lepo zunanjo teraso, kjer lahko uživate ob kavi ali domačem vinu. Možno se je dogovoriti za ribiške izlete, pohodništvo, potapljanje ali najem koles za raziskovanje čudovite okolice. Do plaže je približno 15 minut hoda, vendar pot skozi očarljiv kraj navadno mine še hitreje.

  Več info o hotelu

Nekaj dodatnih hotelov najdete na strani Booking.

hoteli cres

Preverite tudi stran apartmaji na Cresu.