≡ Menu

V kolikor se zanimate za obisk otoka Cres, je za vas verjetno pomembna tudi vremenska napoved za Cres. Na strani Vreme Cres si lahko ogledate vreme za naslednje tri dni, kar je dovolj, če se želite na hitro odpraviti tja in uživati na otoku.

Postopoma bomo na stran dodajali tudi druge vremenske napovedi za otok Cres, predvsem za 7 in 10 dni, kar prav tako zanima veliko ljudi.

V kolikor se boste odpravili na otok Cres, si lahko na dopustu ogledate tudi kakšno zanimivost, ki jo tam najdete. Na strani znamenitosti Cresa bomo zbirali zanimive kotičke tega otoka, tako da boste lahko našli sveže ideje, kaj na otoku Cres početi in kaj si lahko tukaj ogledate.

Veseli bomo tudi vaših izkušenj, ki nam jih boste posredovali, če ste ljubitelj Cresa in poznate kakšne zanimive kotičke na otoku. Posredujete nam jih lahko preko naše FB strani Cres, ki jo najdete na Facebook strani.

Cres

Kamp Slatina je eden izmed redkih kampov na otoku Cres, kjer lahko najamete mobilne hišice. Ponudbo si lahko ogledate na strani mobilne hišice na Cresu, kjer lahko izveste nekaj osnovnih informacij o ponudbi, zraven tega pa tam najdete tudi povezavo do rezervacije hiške.

V kampu Slatina je na voljo 8 mobilnih hišk, ki jih lahko najamete. Cena za najem mobilne hiške na Cresu je najbolj odvisna seveda od sezone, kdaj bi jo želeli najeti.

Zelo ugodne cene so v aprilu, maju in juniju, nekoliko dražje pa v juliju in avgustu. Cene se ponovno nekoliko znižajo v septembru. Razlog za nižje cene v začetku sezone je seveda v manjšem povpraševanju, saj se takrat na Cres in Hrvaško ne odpravijo Nemci, Čehi in drugi, ki se tja odpravijo v poletnem času, ker imajo več dopusta. Njim se namreč ne splača voziti na Hrvaško za tri ali štiri dni, tako kot se lahko odpravimo Slovenci.

Mobilne hiške lahko najamete tudi v drugih delih Hrvaške, kjer so še veliko bolj popularne kot na otoku Cres. V kolikor vas zanimajo tudi v Istri in Dalmaciji, si oglejte strani Najnižje cene in naši boste zanimive in ugodne ponudbe za celo Hrvaško. Pri večini ponudb lahko mobilne hišice rezervirate brezplačno, na žalost pa to ni mogoče za hiške v kampu Slatina, kjer brezplačna odpoved ni mogoča. Za več informacij o pogojih rezervacije se obrnite na strani mobilne hiške na Cresu.

kamp slatina mobilne hiške otok Cres

Apartmaji na Cresu so najbolj priljubljena oblika prenočišč na tem otoku. V tem prispevku bomo na kratko pogledali ponudbo apartmajev, v kolikor pa vas ta tematika zanima, si oglejte apartmaji na Cresu, kjer lahko najdete kar nekaj apartmajev na tem čudovitem otoku, si ogledate predstavitve in najdete tudi kakšnega primernega zase.

Ponudbo apartmajev na Cresu najdete v vseh delih otoka, ne glede na to kao majhen je kraj ali naselje lahko vedno najdete kakšen privat apartma in se dogovorite za najem sobe.

Najlažje je seveda to urediti v naprej, saj je lahko zasedenost zelo velika, še posebej v poletnih mesecih.

V kolikor bi radi na hitro preverili ponudbo apartmajev in drugih prenočišč, lahko uporabite iskalnik apartmajev na desni strani in si tako ogledate nekaj izmed ponudbe prenočišč in namestitev na otoku Cres.

Apartma na Cresu boste našli tako, da vpišete datum prihoda in datum, kdaj se želite odpraviti domov. Datume lahko poljubno prilagajate, pri tem pa je pomembno, da boste z iskalnikom našli samo tiste apartmaje, ki so v izbranih datumiih prosti.

Pri vsem skupaj je zelo pomembno tudi število oseb, tako da primerno označite tudi to. Število otrok označite najprej s številko, nato pa še z leti.

Na strani z rezultati boste našli najbolj ugodne ponudbe za najem apartmaja na Cresu. Preverite, če vam kateri izmed njih odgovarja in ga brezplačno rezervirajte preko povezave na spletu. Tako si ga boste zagotovili že v naprej.

Glede na to, da je v poletnih mesecih zasedenost apartmajev na Cresu zelo velika, vam priporočamo, da si ga za poletje rezervirate dovolj hitro. Za čas glavne sezone je najbolje, da vsaj kakšna dva meseca prej, saj se hitro polnijo.

Cres

Poglejte si lepote otoka Cres na Hrvaškem.

Kot pove že ime strani, bo leta namenjena otoku Cres v Kvarnerju. Otok Cres je nekoliko manj obiskan, kot nekateri drugi otoki v Kvarnerju, kljub temu pa tam najdete pestro turistično ponudbo in namen naše strani bo tudi v natančni predstavitvi turiszma, prenočišč in drugega dogajanja.

Na strani bomo tako predstavili hotele in apartmaje na Cresu, fotografije, cene in druge podrobnosti prenočišč, ki jih najdete na tem otoku. Prav tako si boste prenočišča lahko enostavno rezervirali.

Tudi vreme je običajno zelo lepo, za vsak slučaj pa boste kar na naši strani lahko preverili vremensko napoved za Cres in tako spremljali vreme za 3, 7 ali 14 dni in se lažje odločili.