≡ Menu

Kamp Slatina na Cresu

Kamp Slatina je eden izmed redkih kampov na otoku Cres, kjer lahko najamete mobilne hišice. Ponudbo si lahko ogledate na strani mobilne hišice na Cresu, kjer lahko izveste nekaj osnovnih informacij o ponudbi, zraven tega pa tam najdete tudi povezavo do rezervacije hiške.

V kampu Slatina je na voljo 8 mobilnih hišk, ki jih lahko najamete. Cena za najem mobilne hiške na Cresu je najbolj odvisna seveda od sezone, kdaj bi jo želeli najeti.

Zelo ugodne cene so v aprilu, maju in juniju, nekoliko dražje pa v juliju in avgustu. Cene se ponovno nekoliko znižajo v septembru. Razlog za nižje cene v začetku sezone je seveda v manjšem povpraševanju, saj se takrat na Cres in Hrvaško ne odpravijo Nemci, Čehi in drugi, ki se tja odpravijo v poletnem času, ker imajo več dopusta. Njim se namreč ne splača voziti na Hrvaško za tri ali štiri dni, tako kot se lahko odpravimo Slovenci.

Mobilne hiške lahko najamete tudi v drugih delih Hrvaške, kjer so še veliko bolj popularne kot na otoku Cres. V kolikor vas zanimajo tudi v Istri in Dalmaciji, si oglejte strani Najnižje cene in naši boste zanimive in ugodne ponudbe za celo Hrvaško. Pri večini ponudb lahko mobilne hišice rezervirate brezplačno, na žalost pa to ni mogoče za hiške v kampu Slatina, kjer brezplačna odpoved ni mogoča. Za več informacij o pogojih rezervacije se obrnite na strani mobilne hiške na Cresu.

kamp slatina mobilne hiške otok Cres